Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: Elfsborg har lagt ett miljonbud på AFC Eskilstunas André Alsanati

Sillybloggen

Den tidigare Hammarby-talangen André Alsanati har varit ett utropstecken under årets superetta. AFC Eskilstuna-mittfältaren har noterats för fyra mål och fem assist på 17 framträdanden, vilket lett till att bland annat IK Sirius lagt ett bud som de fått nobbat.

Nu har nästa klubb gett sig in i jakten. Enligt lokaltidningen Eskilstuna Kuriren har IF Elfsborg lagt ett bud om två miljoner kronor på Alsanati. Hur AFC ställer sig till budet framgår inte och Jawad Al Jebouri, tränare och sportchef i AFC Eskilstuna, vill inte kommentera uppgifterna när E-kuriren frågar.

Samtidigt ska inte Sirius vara helt ute ur bilden, men det finns inga konkreta förhandlingar mellan Sirius och AFC för närvarande.

Al Jabouri menar dock att klubben är öppen för en försäljning om rätt bud kommer.

– Självklart. Det är dels för spelarnas skull, om de vill ta nästa steg, men även för vår ekonomi. Är det pengar som gör skillnad för klubben, så är det klart att vi kommer att titta på det. Sedan är det upp till spelaren också, vad han vill. Vi har det arbetssättet att vi är en plattform där spelarna kan visa upp sig och ta sig vidare.

Annons
Publicerad 2022-08-08 22:55

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto