Avbryt
Försök igen

Ytterforwarden Serge Gnabry har haft stora skadeproblem den här säsongen.

Nu har olyckan varit framme igen.

28-åringen spelade från start för sitt Bayern München mot Real Madrid i onsdagskvällens Champions League-semifinalretur. Men då tvingades tysken bryta mmötet redan i minut 26 med en befarad skada.

- Det är tydligen baksidan säger Marciniak (Szymon, domaren) och hjälper de medicinkunnig i Bayern München att ta hand om Gnabry, sa TV4 Plays kommentator Lasse Granqvist i sändningen.

Alphonso Davies kom in i stället på vänsterytterpositionen.

Skadan är Gnabrys femte senaste året. Han är bara noterad för 20 matcher den här säsongen.

Inbytte Davies gav Bayern München ledningen i andra halvlek. Men Real Madrid vände Champions League-semifinalen med två sena mål av Joselu och tog sig vidare till final med sammanlagt 4-3.

Publicerad 2024-05-08 kl 21:34