Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Uppgifter: AEK sätter prislapp på Eliasson

Sillybloggen

Niclas Eliasson har gjort en stark säsong i grekiska AEK Aten, något som har gjort att det har ryktats om intresse för den tidigare AIK- och Norrköpings-yttern.

– Jag trivs väldigt bra här med klubben och med livet utanför med en väldigt bra livskvalitet i Aten för mig och familjen. Sedan är det såklart smickrande att höra att andra stora klubbar visar intresse. Men mitt fokus ligger på AEK, berättade Eliasson nyligen för Fotbollskanalen.

Men trots att fokus alltså ligger på AEK gör uppgifter från grekiska SDNA nu gällande att klubben har skickat ut en signal kring prislappen på marknaden.

Uppgifterna gör gällande att AEK inte kommer att lyssna på några bud under åtta miljoner euro, motsvarande 94 miljoner kronor. Dessutom väntas AEK kräva ytterligare två miljoner euro i bonusar, vilket gör att det totala paketet motsvarar åtminstone 117 miljoner kronor.

Annons

Det har tidigare rapporterats om att Eliasson har dragit till sig intresse från bland annat Gremio, Samsunspor, Norwich och Nantes.

Publicerad 2024-05-10 08:41

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto