Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

3:25
Nästa

Avbryt
Försök igen

Brittisk media: Arsenal överväger att försöka värva Szczesny

Sillybloggen

Arsenal-målvakten Aaron Ramsdale, 25, har under de senaste månaderna kopplats ihop med en flytt, då konkurrenten David Raya, 28, har tagit över som ny förstemålvakt i den engelska storklubben.

Nu uppger den engelska tidningen The Standard att Arsenal överväger “ett chockartat drag” i form av att värva tillbaka 34-årige polske Juventus-keepern Wojciech Szczesny – vid ett avsked för Ramsdale. Enligt tidningen väntas nämligen den engelske keepern lämna.

Arsenal uppges se på Szczesny som ett bra alternativ, då målvakten räknas som en homegrown-spelare för klubben, samtidigt som Juventus sägs vara öppet för att sälja en målvakt. Szczesny har dock varit förstemålvakt under den här säsongen, och det sägs vara osäkert hur han ser på att eventuellt vara reserv i Arsenal framöver.

Annons

Szczesny, som har kontrakt med Juventus till 2025, tillhörde senast Arsenal mellan 2006 och 2017, då han lämnade för Juventus. Totalt sett har han gjort 181 matcher med London-klubben.

Andra målvaktsalternativ för Arsenal rapporteras vara Brighton & Hove Albions Jason Steele, 33, och Ajax Diant Ramaj, 22.

Tidigare har Ramsdale kopplats ihop med Newcastle.

Publicerad 2024-05-09 13:21

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto